Om oss

Dåtid och nutid, reklam då och logistik nu.

RekLog är ett 3PL företag (tredjepartslogistik) som samarbetar med både små och stora kunder. Vi erbjuder dig kostnadseffektiva logistiklösningar och har anläggningar strategiskt placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Toppmodern fastighet, lager med 5 500 kvm
Vårt huvudlager ligger söder om Stockholm C i Jordbro företagspark, en toppmodern fastighet med 5 500 kvm lageryta. Vi är ett sammansvetsat team, glada kollegor som jobbar nära våra kunder. Med vår gedigna erfarenhet så kan vi vår logistik ut i fingerspetsarna.

Vårt valspråk är noggrannhet, snabbhet, flexibilitet samt engagemang i kundens verksamhet. Har vi nöjda kunder, så har vi gjort vårt jobb..

RekLog och Svensk Direktreklam
Flera år tillbaka var reklam den största delen i vår verksamhet. Vi var då en stor terminal för Svensk Direktreklams all reklam. Då menar vi både oadresserad reklam (ODR) och adresserad direktreklam. Än idag är detta en stor del av vår verksamhet. Varje vecka året om passerar hundratal pall in och ut genom våra portar. Vi packar om, fördelar efter orter i hela Sverige och samfrakter på smartaste sätt för att skona miljön. Vi sköter Svensk Direktreklams distribution och vi trafikerar veckovis 40 talet svenska städer med leveranser av bl.a. direktreklam till de lokala SDR kontoren.

Namnet ”RekLog”
Vårt namn ”RekLog”, från början ”ReklamLogistik”, följer vår historia väldigt bra, Reklam var början av vår verksamhet. Logistiken har vi samtidigt byggt upp löpande under alla år och idag är tredjepartslogistiken vår ”Core Business”, den kärnverksamhet som vi kan ut i fingerspetsarna och för oss är varje dag en rolig utmaning.

Utveckling i rasande fart
Bara de senaste åren har vi utvecklat vår tredjepartslogistik i en rasande fart, detta beror mycket på den heta e-handeln som ökar kraftigt varje år. Med vår långa erfarenhet av stora lagerytor, pallhantering och planering så har detta varit en naturlig utveckling för oss och vi älskar allt vad som har med logistik att göra. Det som är mest spännande är att få jobba med så många olika kunder och så många olika produkter!